Je huis verduurzamen. Ik geef je graag advies op maat

De klimaatdoelstellingen voor 2030 zijn ambitieus. 7 miljoen woningen in Nederland moeten worden aangepast, zodat deze goed geïsoleerd zijn en op een schone manier energie gebruiken of zelf opwekken. Het doel hiervan is om in 2030 de helft minder CO2 uit te stoten dan in 1990. In 2021 moeten er 50.000 bestaande woningen per jaar verduurzaamd worden. Ruim vóór 2030 moet dit zijn opgevoerd naar 200.000 per jaar. Veel huiseigenaren hebben hier vragen over. Want hoe pak je dat precies aan?

Als vastgoedadviseur speel ik een belangrijke rol in het verduurzamen van je huis. Ik adviseer je over mogelijke energiebesparende ingrepen en maatregelen.

Boost de waarde van je woning

Een niet-geïsoleerde woning levert minder geld op dan een woning die wel is aangepast aan de eisen van de toekomst. Je kunt de waarde van je woning omhoog krikken door energiebesparende maatregelen te nemen. Denk aan isoleren, de aanschaf van zonnepanelen, een zonneboiler, warmtepomp en/of HR++ glas. Ik geef je graag advies over de maatregelen die je kunt nemen, zodat je huis beter in de markt ligt en in waarde kan stijgen. 

Een huis kopen: waar liggen kansen?

Als je een huis gaat kopen of net gekocht hebt, is het slim om je nieuwe woning klaar te maken voor de toekomst. Maar voordat je een hoop geld aan het verduurzamen van je nieuwe woning uitgeeft, wil je wel weten wat het je oplevert. Want wat zijn de kosten én opbrengsten van energiebesparende maatregelen precies? Bestaan er subsidies en goedkope leningen voor maatregelen? Wat is de waarde van een niet-geïsoleerde woning ten opzichte van een woning die wel aangepast is?

Schakel mij in als vastgoedadviseur. Ik geef je passend advies over hoe jij je woning het beste klaar kunt maken voor de toekomst. Bel mij op 0164-261585 of stuur een e-mail naar info@breemaat-makelaardij.nl