Nieuws

8 redenen om jouw huis te verduurzamen

Steeds meer mensen zijn zich steeds meer bewust van hun ecologische voetdruk en proberen daarnaar te handelen. Massaal nemen we zelf tassen mee naar de supermarkt en steeds meer mensen wekken zelf energie op met bijvoorbeeld zonnepanelen. Daarmee wordt een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming geleverd. Want wist je dat 15% van al het energieverbruik in Nederland wordt gebruikt in woningen?

Je huis verduurzamen. Ik geef je graag advies op maat

De klimaatdoelstellingen voor 2030 zijn ambitieus. 7 miljoen woningen in Nederland moeten worden aangepast, zodat deze goed geïsoleerd zijn en op een schone manier energie gebruiken of zelf opwekken. Het doel hiervan is om in 2030 de helft minder CO2 uit te stoten dan in 1990. In 2021 moeten er 50.000 bestaande woningen per jaar verduurzaamd worden. Ruim vóór 2030 moet dit zijn opgevoerd naar 200.000 per jaar. Veel huiseigenaren hebben hier vragen over. Want hoe pak je dat precies aan?

Alle waar naar zijn geld!

Verschillende media wisten vorige week te melden dat de tarieven voor taxatierapporten stijgen. De belangrijkste reden voor deze prijsstijging is de introductie van het nieuwe modeltaxatierapport dat per 1 april verplicht is gesteld.