Breemaat makelaardij: voel je thuis!

Het verkopen van uw huis is een spannende gebeurtenis en maakt u niet dagelijks mee. Belangrijk dus dat u terug kunt vallen op een persoonlijke en professionele makelaar! Breemaat Makelaardij is zo’n partij. 

Op een professionele maar persoonlijke manier gaan wij samen met u aan de slag. Wij beginnen met een kennismakingsgesprek waarin wij u uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Samen bekijken wij uw woning en geven wij u, indien nodig, tips die uw woning aantrekkelijker maken. Ook gaan we in overleg over onze strategie en verkooptarieven. Uiteraard is de mogelijke opbrengstwaarde van uw woning onderdeel van dit gesprek.

Over Breemaat Makelaardij

Uw belangen worden behartigd door uw persoonlijke register makelaar taxateur; Mariolein Couvert.

“Naast de vakopleiding tot Makelaar Taxateur heb ik de certificeringstrajecten voor woningen en bedrijfsobjecten doorlopen. Hierdoor is een zeer brede kennis ontstaan die ik nu benut bij het zoeken of verkopen van uw droomhuis. Ik kan ook de taxatie van het door u aangekochte huis verzorgen.”

Breemaat Makelaardij is aangesloten bij de VBO en voor taxaties bij het NWWI. Zowel voor verkoop van woningen als voor taxaties van woningen staan wij ingeschreven in het SCVM/NRVT register.