Breemaat makelaardij: voel je thuis!

Je huis in verkoop zetten of zelf een huis kopen: de meeste mensen kunnen de keren dat ze dat gedaan hebben op één of twee handen tellen. De markt verandert snel en regeltjes worden voortdurend aangepast. Fijn dat je dan terug kunt vallen op iemand die weet waar ze over praat!

Op een professionele, maar persoonlijke manier ga ik samen met jou aan de slag. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin ik uitleg wat ik voor je kan betekenen. Samen met jou bekijk ik je woning en geef, indien nodig, tips die je woning aantrekkelijker maken. Ook gaan we in overleg over onze strategie en verkooptarieven. Uiteraard is de mogelijke opbrengstwaarde van je woning onderdeel van dit gesprek.

Over Breemaat Makelaardij

Ik werk vanuit mijn kantoor aan Veilingdreef 19 in Bergen op Zoom. Naast de vakopleiding tot Makelaar Taxateur heb ik de certificeringstrajecten voor woningen en bedrijfsobjecten doorlopen. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan die ik nu benut bij het zoeken of verkopen van jouw droomhuis. Ik kan ook de taxatie van het door jou aangekochte huis verzorgen.

Breemaat Makelaardij is aangesloten bij de VBO. Voor de verkoop van woningen sta ik ingeschreven in het SCVM register.