Uw huis verkopen? Wij helpen u graag!

De Brabantse Wal gelegen in de regio West-Brabant is een schitterende woonomgeving. Breemaat makelaardij is gevestigd in Bergen op Zoom en voelt zich hier helemaal thuis! 

Als u uw huis wilt gaan verkopen, is het heel belangrijk dat u de juiste ‘klik’ met de makelaar hebt. We gaan samen een heel belangrijke stap zetten! Uiteraard wilt u uw huis onder de meest gunstige omstandigheden verkopen. Breemaat Makelaardij helpt u hier graag bij.   

Presentatie woning

Het maken van een juiste woningpresentatie is zeer belangrijk. De eerste indruk is doorslaggevend. De foto’s die u aan het publiek wilt laten zien moeten zorgvuldig gekozen worden zonder daarbij de werkelijkheid uit het oog te verliezen. Teksten mogen prikkelend zijn maar zeker niet te lang. Wel dient de volledige en juiste informatie weergegeven te worden.

Liever voorkomen dan genezen

Voordat wij uw woning op de markt brengen, stellen wij een zorgvuldig onderzoek in. U bent ons daarbij behulpzaam door vragenlijsten in te vullen, zodat we zeker zijn dat u ons de juiste informatie verstrekt. Daarnaast gaan we zelf aan de slag met o.a. kadastrale gegevens, bestemmingsplannen en gemeentelijke informatie. Graag informeren wij alle partijen zo goed mogelijk om teleurstelling te voorkomen.

Koopovereenkomst en overdracht

Wat gebeurt er als uw woning verkocht is? Wij zorgen ervoor dat de mondeling overeengekomen afspraken in een koopovereenkomst worden vastgelegd. Daarna worden alle stukken doorgezonden naar de notaris. Deze zal de uiteindelijke juridische overdracht regelen. Wij blijven hierbij betrokken. Zodra de overdracht heeft plaatsgevonden en wij er zeker van zijn dat alles op correcte wijze is geregeld zijn wij pas tevreden. Maar niet nadat ook u tevreden bent!

Kort samengevat

Bij de verkoop van uw woning krijgt u o.a. te maken met:
  • Prijsbepaling
  • Fotografie en tekstschrijven
  • Reclame-uitingen
  • Interieuradvies
  • Bouwkundige aspecten
  • Informatie verzamelen en geven
  • Onderhandelingen
  • Koopovereenkomst en overdracht
Een belangrijk deel van ons vak is dat wij u persoonlijk begeleiden in het verkoopproces en daarbij het zakelijke aspect niet uit het oog te verliezen. Heeft u interesse in onze werkwijze? Maak dan snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Breemaat Makelaardij: voel je thuis!