Je huis verkopen? Ik help je graag!

De Brabantse Wal gelegen in de regio West-Brabant is een schitterende woonomgeving. Breemaat Makelaardij is gevestigd in Bergen op Zoom en voelt zich hier helemaal thuis! 

Als je je huis wilt gaan verkopen, is het heel belangrijk dat je de juiste ‘klik’ met de makelaar hebt. Samen gaan we namelijk een heel belangrijke stap zetten! Uiteraard wil je je huis onder de meest gunstige omstandigheden verkopen. Ik help je hier graag bij.  

Presentatie woning

Het maken van een juiste woningpresentatie is erg belangrijk. De eerste indruk is doorslaggevend. De foto’s die je aan het publiek wilt laten zien moeten zorgvuldig gekozen worden zonder daarbij de werkelijkheid uit het oog te verliezen. Teksten mogen prikkelend zijn, maar zeker niet te lang. Wel dient de volledige en juiste informatie weergegeven te worden

Liever voorkomen dan genezen

Voordat we je woning op de markt brengen, voer ik een zorgvuldig onderzoek uit. Je bent mij daarbij behulpzaam door een vragenlijst in te vullen, zodat ik zeker weet dat je ons de juiste informatie verstrekt. Daarnaast ga ik zelf aan de slag met o.a. kadastrale gegevens, bestemmingsplannen en gemeentelijke informatie. Graag informeer ik alle partijen zo goed mogelijk om teleurstelling te voorkomen.

Koopovereenkomst en overdracht

Wat gebeurt er als je woning verkocht is? Wij zorgen ervoor dat de mondeling overeengekomen afspraken in een koopovereenkomst worden vastgelegd. Daarna worden alle stukken doorgezet naar de notaris. De notaris regelt de uiteindelijke juridische overdracht. Ik blijf hierbij betrokken. Zodra de overdracht heeft plaatsgevonden en ik er zeker van ben dat alles op de juiste manier geregeld is, ben ik pas tevreden. Maar niet nadat ook jij zelf tevreden bent!

Kort samengevat

Bij de verkoop van je woning krijg je o.a. te maken met:

  • Koopovereenkomst en overdracht 
  • Prijsbepaling
  • Fotografie en tekstschrijven
  • Promotie
  • Interieuradvies
  • Bouwkundige aspecten
  • Informatie verzamelen en geven
  • Onderhandelingen

Een belangrijk deel van mijn vak is dat ik je persoonlijk begeleid in het verkoopproces, zonder daarbij het zakelijke aspect uit het oog te verliezen. Heb je interesse in mijn werkwijze? Maak dan snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Breemaat Makelaardij: voel je thuis!