Ik ben jouw professionele makelaar in Bergen op Zoom, Woensdrecht en omgeving

Een huis kopen of je woning in verkoop zetten is iets wat je niet dagelijks doet. Daarom is het fijn om een makelaar te hebben die met je meedenkt. Ik ben makelaar in Bergen op Zoom en help jou bij de succesvolle verkoop van je woning. Ik voer ook taxaties in Bergen op Zoom en omgeving uit.

Je huis verkopen

Als ervaren makelaar in Bergen op Zoom help ik jou bij het succesvol verkopen van je huis. Je wilt natuurlijk dat dit zo goed mogelijk verloopt, zonder vervelende verrassingen.


Als je je huis wilt verkopen maak ik eerst een uitgebreide inventarisatie, zodat ik weet wat ik ga verkopen. Door mijn jarenlange ervaring als makelaar in Bergen op Zoom en omgeving weet ik hoe je je woning het beste in de markt kunt zetten. In overleg met jou bepalen we de vraagprijs. Daarna komt de fotograaf bij je langs voor het maken van een professionele fotoreportage. De foto’s gebruik ik voor promotie van je huis op funda.nl, mijn eigen website en social media. 

Als je huis te koop staat verzorg ik de rondleidingen, juridische zaken, onderhandelingen, het opstellen van de koopovereenkomst en uiteindelijke sleuteloverdracht. Dit doe ik op een persoonlijke manier waarbij ik jou als opdrachtgever bij het gehele traject goed op de hoogte houdt. Ik wens je veel woonplezier in je nieuwe woning!

Een huis in Bergen op Zoom en omgeving kopen

Er komt nogal wat kijken bij het kopen van een huis. Als eerste is het verstandig om een wensenlijstje te maken, zodat je weet waarnaar je eigenlijk op zoek bent. Dromen mag, maar het moet wel een beetje realistisch blijven. Je eigen zwembad in de achtertuin, een grote woonkeuken of eigen sauna klinkt natuurlijk heel leuk, maar is helaas niet voor iedereen van ons weggelegd. Bepaal je budget en onderzoek de mogelijkheden qua hypotheek.

Heb je het huis van je dromen gevonden? Neem contact met mij op voor een taxatie. Het taxatierapport heb je nodig voor de financiering van je woning. Ook geeft het een goed beeld wat een eerlijke en realistische vraagprijs is. Zeker in de huidige markt is het belangrijk dat je weet wat een eerlijke prijs is. Je mag meer betalen, maar hou er dan wel rekening mee dat je wellicht eigen middelen nodig hebt om de financiering rond te krijgen.

Waarom kiezen voor Breemaat Makelaardij?

Ik heb jarenlange ervaring als makelaar/taxateur in Bergen op Zoom en omgeving. Die kennis van de lokale markt komt goed van pas als je een huis wilt kopen, of je eigen woning wilt verkopen. Benieuwd naar mijn aanpak? Bel mij op 0164-261585 of stuur een e-mail naar info@breemaat-makelaardij.nl Ik vertel je graag meer!

Bekijk mijn aanbod