Professioneel specialist voor woningtaxaties

Een taxatie in de omgeving van Bergen op Zoom nodig? Dan bent u bij Breemaat Makelaardij aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring maken wij de juiste inschatting van de werkelijke waarde van uw pand.

Als u weet hoeveel uw huis waard is, kunt u de juiste overweging maken bij aan- of verkoop van uw woning. Bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek of het oversluiten van een lopende hypotheek bent u verplicht om een taxatie uit te laten voeren. Ook echtscheiding of overlijden kunnen aanleiding zijn voor een taxatie. 

Hoe gaan wij te werk

  • Wij brengen alle relevante gegevens in kaart
  • Wij verzamelen de benodigde informatie bij het kadaster en de gemeente
  • Wij bekijken uw huis nauwkeurig en onderzoeken daarbij de details, de staat van onderhoud, de buurt en de ligging
  • Wij maken de juiste foto’s die nodig zijn voor het rapport

Rapportage

Aan de hand van de informatie die ons onderzoek oplevert komen wij tot een reële waardebepaling. Alle verzamelde informatie werken wij uit in een gedetailleerd taxatierapport, voorzien van heldere teksten en sprekend beeldmateriaal. Doordat wij een Register Makelaar Taxateur zijn en aangesloten ben bij de VBO, wordt dat rapport door alle banken en instellingen geaccepteerd. Indien nodig kunnen we ook voor een gevalideerd rapport via het NWWI zorgen.

Na de opname van uw eigen huis of het door u aangekochte pand streven wij er naar om het taxatierapport binnen enkele dagen bij u in de mailbox of op de mat te hebben.

Wilt u meer informatie, over bijvoorbeeld tarieven etc., neem dan contact op via telefoonnummer 0164-261585 of mail naar info@breemaat-makelaardij.nl