Professioneel specialist voor woningtaxaties

Een taxatie in de omgeving van Bergen op Zoom nodig? Dan ben je bij Breemaat Makelaardij aan het juiste adres. Door mijn jarenlange ervaring maak ik de juiste inschatting van de marktwaarde van jouw woning.

Als je weet hoeveel je huis waard is, kan je de juiste overweging maken bij aan- of verkoop van je woning. Bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek of het oversluiten van een lopende hypotheek ben je verplicht om een taxatie uit te laten voeren. Ook echtscheiding of overlijden kunnen aanleiding zijn voor een taxatie. 

Hoe ga ik te werk?

  • Ik breng alle relevante gegevens in kaart
  • Ik verzamel de benodigde informatie bij het kadaster en de gemeente
  • Ik bekijk je huis nauwkeurig en onderzoek daarbij de details, de staat van onderhoud, de buurt en de ligging
  • Ik maak de juiste foto’s die nodig zijn voor het rapport

Rapportage

Aan de hand van de informatie die ons onderzoek oplevert, kom ik tot een reële waardebepaling. Alle verzamelde informatie werk ik uit in een gedetailleerd taxatierapport, voorzien van heldere teksten en sprekend beeldmateriaal. Doordat ik een Register Makelaar Taxateur ben en aangesloten ben bij de VBO, kan ik voor een gevalideerd NWWI rapport zorgen. Zo'n rapport wordt door alle banken en instellingen geaccepteerd.

Na de opname van jouw eigen huis of het door jou aangekochte pand probeer ik het taxatierapport binnen enkele dagen bij jou in de mailbox of op de mat te hebben.

Wil je meer informatie, over bijvoorbeeld tarieven, neem dan contact op via telefoonnummer 0164-261585 of mail naar info@breemaat-makelaardij.nl