Beschrijving

Wonen op een steenworp afstand van het historische stadscentrum van Bergen op Zoom. Deze mogelijkheid bieden wij u met deze ruime instapklare maisonnette aan de Koepelstraat 62 te Bergen op Zoom.
Vanuit de woning loopt u zo het centrum in om te winkelen, of te ontspannen op een terras aan de autovrije grote markt.

Deze woning is voorzien een woonkamer met toegang tot tuin, ruime keuken en toilet op de eerste woonlaag. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad. Op de tweede verdieping is er een mogelijkheid om zeer eenvoudig een derde slaapkamer te realiseren. 

Wonen midden in het centrum met een ruime stadstuin in een instapklare woning.

Indeling

Met een klein trapje aan het trottoir komt u bij de voordeur. Zodra u in de hal stapt ziet u de ruimte en het lichte karakter van deze woning. In de hal bevindt zich het toilet met een closet met laag reservoir, fontein en raampje. Daarnaast geeft de hal toegang tot de woonkamer met open keuken en de eerste verdieping. Het toilet is voorm2zien van grijze vloertegels en wit geschilderde wandtegels tot een hoogte van ca 120 cm. Daarboven bevindt zich spuitwerk wat doorloopt op het plafond. De hal is afgewerkt met een laminaatvloer, behang wanden en gespoten plafond.
Woonkamer: 
De woonkamer is licht en ruim van opzet (ca. 20 m2). Deze grenst direct aan de stadstuin (ca. 35 m2) aan de achterzijde van de woning op het noordoosten. Naast de openslaande tuindeur bevindt zich hier een grote raampartij voor de lichtinval. De laminaatvloer van de hal loopt door in de woonkamer. Als wandafwerking is er gekozen voor strak stuukwerk en het plafond is gespoten.
Keuken:
Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd. Deze heeft een oppervlakte van ca. 13 m2 en is voorzien van een hoek opgesteld keukenblok waarin een 4-pits gasfornuis met afzuigkap en een combimagnetron zijn opgenomen. Dit keukenblok is afgewerkt met een kunststof aanrechtblad waarin een enkele rvs spoelbak is opgenomen. 
De laminaatvloer van de woonkamer loopt hier geheel door. De wanden achter het aanrecht zijn voorzien van tegels. Doordat het keukenblok in het midden van de woning ligt is er aan de raamzijde voldoende ruimte om een eettafel te plaatsen.

Eerste verdieping

Met de rechte trap in de hal komt men op de overloop. Aan de overloop liggen aan de voor- en achterzijde van de woning een slaapkamer, een balkon aan de voorzijde en centraal tussen de slaapkamers in ligt de badkamer.
Slaapkamer 1 (voorzijde)
De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een oppervlakte van ca. 13 m2 (waarvan ca 1 m2 onder de schuinte van het dak) en is voorzien van laminaat vloerafwerking, behang wanden en een gespoten plafond. Het dakraam zorgt voor een prettige lichtinval.
Slaapkamer 2 (achterzijde)
Aan de achterzijde van de woning ligt de 2e slaapkamer met een oppervlakte van ca. 15 m2 en zicht over de achtertuin. Deze kamer heeft grote ramen waardoor het een lichte ruimte is. De vloer is afgewerkt met laminaat, de wanden met behang en het plafond is gespoten. In de houten kozijnen bevindt zich enkele beglazing. 
Het balkonnetje aan de voorzijde van de woning ligt op het zuidwesten en heeft een oppervlakte van ca. 5 m2.
De badkamer ligt centraal tussen de slaapkamers is. Deze is functioneel en volledig betegeld. Achterin de badkamer bevindt zich een ligbad met douchecombinatie erboven en thermostaatkraan. Aan de rechterzijde, direct bij de deur bevindt zich in een dubbele wastafel in een meubel. Om de hoek aan de linkerkant is het 2e toilet te vinden.
Voor de handdoeken is er een designradiator opgehangen.
De badkamer is afgewerkt met grijze vloertegels en wandtegels tot een hoogte van ca. 180 cm in een crème tint.

Tweede verdieping

Met de rechte trap in de hal komt men op de tweede verdieping. Tegenover de trap bevindt zich een wand waartegen de CV ketel is aangebracht en de aansluitpunten voor de witgoedapparatuur.
Deze wand is niet geheel over de volle breedte doorgetrokken. Toch geeft deze voldoende privacy om hierachter een extra kamer te realiseren. Onder de schuine wanden zijn rondom kubuskasten aangebracht die achter blijven. Voor daglicht en ventilatie is er een dakraam aanwezig.

Tuin

Deze maisonette is voorzien van een heerlijk stadstuin op het noordoosten. Doordat deze tuin boven de garage en bergingen ligt is deze volledig bestraat. Echter met tuinmeubilair en potten is hier een zeer sfeervolle gezellige rustplek of speelplek van de maken. Deze tuin heeft een breedte van ruim 5 m en een diepte van ca. 7 m.

Bijzonderheden

Kortom
Wonen in een instapklare woning, in het centrum van Bergen op Zoom!
Alle voordelen op een rijtje:
•	Volwaardige woning in het centrum
•	2 slaapkamers en derde mogelijk
•	Heerlijke stadstuin
•	Berging in het sousterrain
•	Alles op loopafstand en uitvalswegen naar grote steden op korte afstand!

Kenmerken