Omschrijving

In de groene woonomgeving van “De Beek” in Halsteren ligt deze nagenoeg instapklare hoekwoning met zeer ruime geïsoleerde tuinberging.
Door de gunstige ligging van deze woning bevinden zich de voorzieningen als winkels, basisscholen en sportpark op loop- of fietsafstand. Binnen enkele minuten met de auto bent u bij de oprit van de A4 richting Rotterdam, Breda, Antwerpen of Vlissingen.

De woning beschikt over een ruime L-vormige woonkamer met open keuken op de begane grond, vier slaapkamers en een douchecel op de eerste verdieping en een ruime bergzolder met vlizotrap.
Naast de sfeervolle gemoderniseerde woonkamer met open keuken zijn de overloop en 3 slaapkamers ook voorzien van een laminaat vloer. De vierde slaapkamer is nog in oude staat daar de huidige eigenaresse de intentie had om daar een badkamer van te maken.
De achtertuin gelegen op het zuiden is ruim van opzet en voorzien van een veranda aan de woning en een zeer ruime berging over de volle breedte van het perceel achter in de tuin. Doordat het een hoekwoning is heeft deze tuin een zijingang.

Indeling

Entree/hal:
De hal is afgewerkt met een licht laminaatvloer en licht geschilderde wanden. Hier bevindt zich de meterkast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars, de wit geschilderde houten trap naar de verdieping en de toegang tot de keuken/woonkamer.
Het toilet met fontein is gedateerd qua tegelwerk maar netjes onderhouden en keurig in orde.
Een leuk detail in deze hal zijn het raam in de voordeur wat in zijn geheel geopend kan worden en de bijzondere bel.
Keuken:
De deur van de hal komt uit in de keuken. Direct links van deze toegang is de deur naar de verdiepte trapkast met raam gesitueerd met daarachter direct de keuken.
In de keuken is een recht opgesteld keukenblok aanwezig. Dit is voorzien van witte onder- en bovenkasten en een kunststof aanrechtblad in houttint wat is doorgetrokken tegen de wand achter het aanrecht. In dit aanrechtblad zijn een enkele rvs spoelbak en een 4-pits inductie kookplaat opgenomen. Boven de kookplaat hangt een rvs afzuigkap. Daarnaast is deze keuken voorzien van een vaatwasser, een inbouw wasmachine, een koelkast en een close-in boiler. De deur naar de achtertuin komt uit onder de veranda.
Woonkamer:
Doordat de muur tussen de keuken en woonkamer is verwijderd ontstaat een zeer ruime kamer met open keuken. Door de grote ramen aan de voor- en achterzijde van de woning is het een heerlijk lichte ruimte. De houtkachtel zorgt voor sfeer en warmte op de koude winteravond. De laminaatvloer in deze kamer is geheel doorgelegd in de keuken. De wanden zijn geverfd in grijze en witte tinten.
Zowel keuken als woonkamer hebben houten kozijnen met isolerende beglazing.

Eerste verdieping

Met de trap vanuit de hal komt men op de wederom lichte overloop. In het trapportaal is een groot raam aanwezig wat voor deze lichtinval zorgt. De wanden van het trappenhuis en de overloop zijn strak gestuukt en voorzien van licht schilderwerk. Het plafond zijn nog de originele houten schroten. Op de vloer is een laminaat afwerking aangebracht.
Vanuit de overloop zijn er vier slaapkamers en een douchecel bereikbaar.
De beide slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn afgewerkt met een laminaatvloer, licht geverfde wanden en houten schroten plafonds. Beide kamers hebben houten kozijnen met isolerende beglazing. Deze kamers hebben oppervlaktes van ca.5 en ca. 11 m2.
Ook aan de voorzijde van de woning liggen 2 slaapkamers. De grootste slaapkamer van ca. 11,06 m2 is ook voorzien van een laminaatvloer, licht geschilderde wanden en een houten schroten plafond.
De andere slaapkamer heeft nog vloerbedekking en deels houten schroten tegen de wand. Dit met het oog om hier een badkamer te realiseren.
Beide slaapkamers aan de voorzijde van de woning hebben houten kozijnen met enkel glas.
Naast de trap bevindt zich de doucheruimte. Deze is nog in originele staat maar goed onderhouden en volledig functioneel. De vloer van de douche bestaat uit een granito bak. Op de muren zijn roze tegels aanwezig en het plafond heeft houten schroten. Behalve de douche is hier een wastafel met spiegel aanwezig.

Tweede verdieping

Een vlizotrap op de overloop geeft toegang tot de bergzolder. Deze is ruim van opzet en voorzien van dakisolatie afgewerkt met gipsplaat en een Velux dakraam.
Op deze bergzolder is de CV-ketel geplaatst (Nefit Proline HRC24 uit 2010)

Tuin

Aan de voorzijde van de woning ligt een tuin voorzien van een pad naar de voordeur en planten borders. Naast de woning ligt nog een strook grond waarop een recht van overpad van toepassing is. Daardoor kan deze strook grond niet als tuin worden aangemerkt.
De achtertuin van de woning is circa 12 meter diep tot aan de berging. Deze ligt op het zuiden waardoor de zon in overvloed aanwezig is. Aan de achtergevel van de woning is een terras van grindtegels aanwezig, deels voorzien van een veranda. Een pad tussen de plantenborders door komt uit bij de tuinberging. Ook bij de tuinberging is een terras aangelegd. Daardoor ontstaat de keuze om een plekje in de zon of in de schaduw op te zoeken.

Bijzonderheden

Kortom
Wonen in een nagenoeg instapklare woning in de geliefde groene woonwijk “De Beek”in Halsteren!
Alle voordelen op een rijtje:
•	Veel lichtinval
•	Ruime woonkamer met open keuken
•	Vier slaapkamers
•	Zeer ruime geïsoleerde tuinberging
•	Voorzieningen op loop of fietsafstand
•	Uitvalswegen naar grote steden op korte afstand!

Kenmerken