Beschrijving

Aan een rustig verkeersarm pleintje in de Rode Schout ligt deze ruime geschakelde twee onder een kap woning uit 1974 met aangebouwde garage.
De rode Schouw is een groene zeer geliefde woonomgeving op fietsafstand van het dorpscentrum en scholen. Zwembad de Melanen en bossen zijn op loopafstand in de directe omgeving te vinden.
Deze woning heeft veel ruimte met 4 slaapkamers en een aangebouwde garage. Daarnaast is de woning nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen en volledig voorzien van isolerende beglazing. Wel heeft de woning wat liefde een aandacht nodig om deze geheel naar eigen smaak af te werken. Een woning met potentie op een perceel van 203 m2.

Indeling

Entree, v.v. betonnen vloer gedekt met plavuizen, spachtelputz wanden, spuitwerk plafond, meterkast (4 groepen + 1 aardlekschakelaar) en betegeld toilet  tot circa 16- cm met hangcloset en fontein. In de hal is het kozijn van hout met isolerende beglazing. Woonkamer, v.v. betonnen vloer gedekt met parket, wanden met spachtelputz, spuitwerk plafond en trapopgang naar eerste verdieping. Het kozijn van de woonkamer betreft en kunststof kozijn met isolerende beglazing en een houten kozijn bij de deur naar de achtertuin, ook voorzien van isolerende beglazing. De tap naar de verdieping betreft een open spiltrap die in de woonkamer is geplaatst.

Open keuken voorzien van een U-vormige opstelling, afgewerkt met een granieten aanrechtblad. In dit aanrechtblad is een rvs 5-pits gasfornuis en een 1 ½ rvs spoelbak opgenomen. De speolbak bevindt zich onder het raam aan de voorzijde en kijkt uit over het pleintje. Daarnaast is deze keuken voorzien van een vaatwasser, rvs afzuigkap boven het gasfornuis, koelkast, vriezer en oven. Op de vloer van de keuken zijn tegels aangebracht zoals ook achter het aanrechtblad. Het plafond is geschilderd. In het houten kozijn aan de voorzijde is isolerende beglazing aanwezig.

Eerste verdieping

Overloop, v.v. betonnen vloer afgewerkt met vloerbedekking, geverfde wanden, geschilderd plafond en vaste trap naar tweede verdieping. Slaapkamer I: Kleinste kamer gelegen aan de achterzijde van de woning v.v. betonnen vloer afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en geschilderd plafond. Slaapkamer II:  Grootste kamer gelegen aan de achterzijde van de woning v.v. betonnen vloer afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en geschilderd plafond. Slaapkamer III: Gelegen aan de voorzijde van de woning v.v. betonnen vloer afgewerkt met laminaat, behangen wanden en spuitwerk plafond. Badkamer: gelegen aan de voorzijde van de woning, v.v. betonnen vloer gedekt met plavuizen, betegelde wanden, verlaagd geschilderd plafond met spots. Hierin bevindt zich een ligbad, douchecabine, hangtoilet en een badkamermeubel met wastafel. De gehele eerste verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Tweede verdieping

Onder de kap gelegen via vaste trap bereikbaar. Overloop, v.v. betonnen vloer afgewerkt met vloerbedekking, structuur wanden, schrootjes plafond, berging en stookruimte met unit CV (Nefit Ecomline 1996). Slaapkamer IV, v.v. betonnen vloer afgewerkt met parket, spachtelputz wanden, afgewerkt dakschild, berging achter knieschotten en raam in zijgevel.

Tuin

De woning ligt aan een pleintje waar enkel bestemmingsverkeer komt. Op eigen terrein voor de garage is ruimte voor één auto. Daarnaast is de voortuin voorzien van beplanting en bestrating. Door de ligging op het oosten komt de ochtendzon heerlijk binnen via het grote raam.
Aan de achterzijde van de woning is een geheel bestrate achtertuin aanwezig. Deze is omheind met een houten schutting en geeft toegang tot de woonkamer er en garage. Door de ligging op het westen kan men hier tot later in de avond genieten van de zon.
Het betreft een groene en kindvriendelijke woonomgeving met bossen en speelgelegenheden in de directe omgeving. Daarnaast is het dorpscentrum snel per fiets te bereiken evenals de basisscholen. Voor middelbare scholen is men veelal op Bergen op Zoom aangewezen. Ook deze zijn of fietsafstand maar voor de regenachtige dagen is er ook een busverbinding.
Uitvalswegen richting de omliggende steden zijn binnen enkele minuten bereikt. Daardoor staat men binnen 30 tot 45 minuten in Breda, Antwerpen of Rotterdam.
Een heerlijke locatie met alle voorzieningen op korte afstand.

Bijzonderheden

Kortom
Wonen in een groene zeer kindvriendelijke rustige omgeving!
Alle voordelen op een rijtje:
•	Ruime woning met 4 slaapkamers
•	Aangebouwde garage
•	Een woning met veel mogelijkheden
•	Achtertuin op het westen (avondzon)
•	Alles op loop/fiets-afstand en uitvalswegen naar grote steden op korte afstand!

Kenmerken