Beschrijving

Een ruime hoekwoning met voor- en achtertuin gelegen  op een locatie met werkelijk alles in de buurt! Zo laat deze leuke hoekwoning zich het beste omschrijven. Op loopafstand is de (middelbare)school te bereiken, de supermarkt, een sporthal en ga zo maar door. 
Deze woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas, met uitzondering van de dakkapel die van hout is maar ook van isolerende beglazing is voorzien. 
De woning is in 1967 gebouwd op een perceel eigen grond van 165 vierkante meter, heeft een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping en een derde slaapkamer met dakkapel op de 2e verdieping. In de achtertuin is een carport met stalen kanteldeur en een stenen tuinberging.

Indeling

Via de kunststof voordeur komt men in de hal. Hierin bevindt zich het toilet, trap naar verdieping en trapkast met energiemeters. De hal is afgewerkt met een laminaat vloer, wanden met stucwerk en gestuct plafond.
Het toilet ligt aan de voorgevel en is geheel betegeld in grijs, witte tinten voorzien van een hangcloset en rvs fontein.
In de kast onder de trap is de groepenkast aangebracht en zijn de energiemeters aangebracht. Ook de watermeter is hier te vinden in een aparte put.

Een deur voorzien van glas geeft toegang tot de woonkamer. Het betreft een doorzon kamer met een oppervlakte van circa 22 m2. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde is het een heerlijk lichte ruimte.
Vanuit de woonkamer komt men in de open keuken aan de achterzijde van de woning. Deze is voorzien van een eenvoudig keukenblok met vaatwasser, 5-pits gasfornuis met afzuigkap en een rvs spoelbak. De laminaatvloer van de hal loopt door in de woonkamer en keuken. Achter het aanrecht van de keuken zijn tegels aangebracht. Een deur in de keuken geeft toegang tot de achtertuin op het zuiden.

Eerste verdieping

Een trap in de hal komt uit op de overloop van de eerste verdieping. Hieraan grenzen 2 slaapkamers, een toilet en een badkamer.
De slaapkamers hebben oppervlaktes van circa 12 en 10 m2. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking en geschilderde wanden. Aan de voorzijde van de woning is een apart toilet gerealiseerd in de voormalige douche ruimte. Dit toilet is voorzien van kunststof schroten over de tegels heen. De badkamer, aan de achterzijde van de woning gelegen,  is geheel voorzien van kunststof wandafwerking, een zeer ruim 2-persoons hoek bad met douchecombinatie en een enkele wastafel in een meubel.

Tweede verdieping

Met een vaste trap bereikbare zolderverdieping. Deze is opgedeeld in een voorruimte met de CV-ketel en een derde slaapkamer met dakkapel. Ook hier is de vloer afgewerkt met laminaat.

Tuin

De woning is voorzien van een voor- zij- en achtertuin.
De voortuin heeft beplanting en een pad naar de voordeur. Aan de zijkant van de woning is de tuin geheel bestraat en deels voorzien van een overkapping.
In de achtertuin heeft men toegang tot de vrijstaande stenen schuur en is de carport aanwezig. De carport is aan de tuinzijde open zodat je vanuit de woning onder de carport kijkt. Naast de schuur bevindt zich de poort naar de straatzijde.
De gehele achtertuin is bestraat.

Bijzonderheden

Wonen en een hoekwoning met potentie waarbij alle voorzieningen binnen handbereik zijn!
Alle voordelen op een rijtje:
•	Kunststof kozijnen met uitzondering van de dakkapel
•	HR++ glas
•	Een woning met veel mogelijkheden
•	Achtertuin met carport en tuinberging

Kenmerken